Zakaj priljubljena Jana Morelj po trinajstih letih zapušča Denis Avdić Show? Kmalu bo nekaj razkrila ...

Njena.si
26.08.2024 14:03

Denis Avdić, Miha Deželak, Lara Tošić in Jana Morelj so se po vročem poletju vrnili pred mikrofone, spočiti in nasmejani. A že kaj kmalu je sledila eksluzivna novica, ki je šokirala poslušalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Denis Avdić, Lara Tošić, Jana Morelj in Miha Deželak
Promo Foto

Jana Morelj, ki velja za eno naših najbolj priljubljenih radijskih voditeljic, je namreč sporočila, da se po trinajstih letih poslavlja od Denis Avdić Showa!

"To je moj zadnji teden v Denis Avdić Showu in v petek je moj zadnji show. Prihodnji teden gre Mia v šolo, v prvi razred. Rada bi ji dala še več mame, rada bi se zbujala z njo, rada bi jo vozila v šolo, rada bi se učila z njo. Rada bi imela pri tem veliko več energije, kot jo imam zdaj. In ta jutranji urnik mogoče najbolj ne paše v to zgodbo. In čeprav imam družino, ki se ji reče Mia, imam na radiu še eno družino. In tega ne bi želela menjati, ampak tako življenje nanese. Ostajam pa na Radiu 1, tako da bo malo lažje," je razkrila Jana.

Avdić, Deželak in Lara so ji dejali, da jo pri tej odločitvi podpirajo in bodo za vedno ostali dobri prijatelji. In kaj je Jani v trinajstih letih najbolj ostalo v spominu? "Vsi maratoni so se mi vtisnili v spomin. Predvsem bom izpostavila dobrodelni maraton tik po poplavah in vse akcije Deželak Junak. Bilo je toliko nepozabnih stvari. Vsak gost ti je nekaj dal, nekaj vzel, pustil pečat. Meni je dosti pomenilo to, da si je nekdo vzel čas za nas in bil z nami," je razložila.

Jana Morelj se bo v bodoče ukvarjala z materinstvom in rock glasbo. 
Radio 1

K temu pa je še dodala, kaj je pri vsem skupaj najboljše: "Da tudi tisti, ki so prišli k nam malce prestrašeni, zdolgočaseni, zaskrbljeni, vsi so od nas odšli veseli, navdušeni! Vsi so rekli, uau, kako je dobro pri vas. Si nismo mislili, da je tako. Super ste! Vsak je od nas odšel z nekim kovčkom dobre energije. Na vsakega smo pustili dober vtis in za vsakega smo poskrbeli, da je se pri nas dobro počutil, da je bil sprejet in je dobil pozornost. To mi je zelo pomemebno, kar se tiče naših gostov. In tudi zato se vedno radi vračajo v našo družbo." Jana verjame, da bo šov še naprej uspešno nadaljeval svojo pot in ga čaka še veliko uspešnih let. Seveda jih bo spremljala in (po)stala zvesta poslušalka Denis Avdić Showa.

Darja Štravs Tisu

Sicer pa bo ta teden v celoti posvečen Jani, v jutranjem programu se bodo spominjali njenih začetkov, veselih in težkih trenutkov, uspešnih akcij, podvigov in dobrodelnih gest. Res je veliko stvari, ki so jih jutranji prijatelji v trinajstih letih preživeli skupaj. V petek 30. avgusta, ko bo tudi njen zadnji dan v šovu, pa bo Jana ekskluzivno razkrila, kakšna bo od sedaj naprej njena karierna pot. Še vedno bo ostala del družine Radia 1. Zato poslušajte Denis Avdić Show na Radiu 1 od 5. do 10. ure in spremljajte njihova družbena omrežja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta