(FOTO) Jana Morelj naredila izjemo in spregovorila o tem, kakšen je njen sanjski moški

A.L.
22.04.2024 09:28

Jasno je povedala, da bi danes iskala drugačnega partnerja kot nekoč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Voditeljica in priljubljena vremenarka Jana Morelj je že v začetku lanskega leta medijem razkrila, da se je razšla s svojim partnerjem Markom Žumerjem Fogyjem, s katerim sta se leta 2018 razveselila hčerke Mie. Tudi po razhodu o svojem ljubezenskem življenju ne govori prav pogosto, je pa za podkast Tisti dnevi v mesecu pred časom povedala, kakšni moški so ji všeč. "Po eni strani ti gredo na živce, ker niso taki, kot bi želela, da so. Po drugi strani se ti smilijo, ker preveč pričakujemo od njih. Ti želiš, da je moški malo gozdarja, da je princ na belem konju, da je psihoterapevt, da je vse v enem. Ampak to je zelo težko."

Jasno je povedala tudi, da bi danes iskala drugačnega partnerja kot nekoč. "Zdaj bi čisto drugačnega kot 20 let nazaj. Takega, da se zna pogovarjati, da je komunikacija, da je odgovoren, da je tam, kjer ga rabim. Pa humor, to je meni zelo pomembno. Veliko stvari se reši s smehom."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta