(FOTO) Kdo gre v Torino? Znani vsi finalisti Eme 2022 in med njimi je nekaj zelo svežih imen

D.Ži
12.02.2022 21:40

Hauptman, Gušti feat. Leyre, Anabel, Leya Leanne, BQL in LPS so novi finalisti Eme 2022, ki bo 19. februarja ob 20.20 na TV Slovenija 1.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Se bosta BQL vendarle prebila do svoje vozovnice proti Pesmi Evrovizije?
Adrian Pregelj

Na velikem odru letošnje Eme se je to soboto v drugem predizboru Eme 2022 predstavilo še drugih 10 izvajalcev: Mia Guček, Gušti feat. Leyre, Klara Jazbec, Vedran Ljubenko, Leya Leanne, LPS, Anabel, BQL, Hauptman in Eva Moškon.

Leya Leanne
Adrian Pregelj

Po predstavitvi vseh skladb je sledilo 10-minutno glasovanje, in dobili smo še preostalih šest finalistov, in sicer tri po telefonskem glasovanju in tri po glasovanju petčlanske strokovne žirije. To so Hauptman (Sledim), Gušti feat. Leyre (Nova romantika), Anabel (Tendency), Leya Leanne (Naked), BQL (Maj) in LPS (Disko).

Anabel
Adrian Pregelj

V velikem finalu izbora Ema 2022 se bo prihodnjo soboto predstavilo skupno 12 izvajalcev. Poleg že naštetih finalistov so se iz prvega predizbora v veliki finale uvrstili še: Batista Cadillac (Mim pravil), July Jones (Girls can do anything), Stela Sofia (Tu in zdaj), Manouche (Si sama?), David Amaro (Še vedno si lepa) in LUMA (All in).

Slovenci smo se na polno navdušili nad skupino LPS, Evropa se očitno ogreva bolj počasi. 
Adrian Pregelj

Neposredni prenos finala bo v soboto od 20.20 naprej na TV Slovenija 1, Valu 202, Radiu Maribor, Radiu Koper in www.rtvslo.si. Zmagovalna skladba bo določena na podlagi telefonskega glasovanja in glasovanja petih žirij v razmerju 50:50.

Gušti feat. Leyre
Adrian Pregelj
Adrian Pregelj
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta