Znanih je prvih šest finalistov Eme 2022. In seznam imen je ... zanimiv

Denis Živčec Denis Živčec
05.02.2022 22:20

Batista Cadillac, July Jones, Stela Sofia, Manouche, David Amaro in LUMA so prvi finalisti Eme 2022, ki bo v soboto, 19. februarja, ob 20.20 na TV Slovenija 1.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Luma. Bo skrivnostno karizmatična dvojica segla po zmagi?

Adrian Pregelj/rtv Slo

V prvem predizboru Eme 2022 se je to soboto predstavilo prvih 10 izvajalcev v naslednjem vrstnem redu: July Jones, David Amaro, Le Serpentine, Bowrain & Brina, LUMA, Stela Sofia, Jonatan Haller, Batista Cadillac, Zala Smolnikar - Z Á L I in Manouche.

Gostitelja treh večerov Eme 2022 sta Melani Mekicar in Bojan Cvjetićanin. 

Adrian Pregelj/rtv Slo

Dobili smo prvih šest finalistov, tri po telefonskem glasovanju in tri po glasovanju petčlanske strokovne žirije. To so: Batista Cadillac (Mim pravil), July Jones (Girls can do anything), Stela Sofia (Tu in zdaj), Manouche (Si sama?), David Amaro (Še vedno si lepa) in LUMA (All in).

Batista Cadillac
Adrian Pregelj/rtv Slo

Prihodnjo soboto, 12. februarja, bo ob 20.20 na TV SLO 1 še drugi predizbor, v katerem boste slišali še 10 novih skladb, ki jih bodo izvajalci predstavili v naslednjem vrstnem redu: Mia Guček, Gušti feat. Leyre, Klara Jazbec, Vedran Ljubenko, Leya Leanne, LPS, Anabel, BQL, Hauptman in Eva Moškon.

Stela Sofia

Adrian Pregelj/rtv Slo

Najboljših šest, tri po mnenju občinstva in tri po mnenju strokovne žirije, se bo pridružilo že znani šesterici finalistov izbora Ema 2022.

July Jones
Adrian Pregelj/rtv Slo

V finalu izbora slovenskega predstavnika na letošnjem tekmovanju za pesem Evrovizije se bo tako predstavilo 12 skladb, ki so najbolj prepričale v obeh predizborih. Katera bo zmagovalna boste izvedeli v soboto, 19. februarja. Neposredni prenos bo od 20.20 naprej na TV Slovenija 1, Valu 202, Radiu Maribor, Radiu Koper in www.rtvslo.si. Zmagovalna skladba bo določena na podlagi telefonskega glasovanja in glasovanja petih žirij v razmerju 50-50.

David Amaro

Adrian Pregelj/rtv Slo

Manouche

Adrian Pregelj/rtv Slo
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta