(FOTO) Kdo je nova voditeljica, ki bo ob Romihu osvežila podobo oddaje Dobro jutro?

A.L.
17.12.2021 05:35

Priljubljena jutranja televizijska oddaja Dobro jutro bo po napovedih Televizije Slovenija z novim letom postregla z nekaj spremembami. Že prvo ponedeljkovo jutro po novem letu bodo gledalci priča osveženi podobi, novim rubrikam in enemu od presenečenj – novemu voditeljskemu paru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrijan Pregelj

Jutranje gledalce bosta že v prvi oddaji leta 2022 nagovorila voditelja Ljubica Mlinar in Boštjan Romih. "Ljubica Mlinar je moja prva dosedanja sovoditeljica, ki sem jo spoznal šele na fotografiranju, torej ko je bilo že vse dogovorjeno! (smeh) Ampak sem vedel, da me nima kaj skrbeti. Beseda je takoj sproščeno stekla in že po nekaj minutah sva se dobro nasmejala. Enostavno sem slutil, da se bova hitro ujela in nastavila na enake frekvence. Ima lepo energijo in nalezljiv nasmeh, je profesionalna in spontana, poleg tega naju oba zanimajo lepi ambienti. Ona bo prinesla mladostno svežino, jaz kakšno izkušnjo več," se "lepega privilegija in vedno dovolj svežega voditeljskega izziva" veseli novi voditelj Boštjan Romih.

Adrijan Pregelj

V prihodnjem letu se bodo ob ponedeljkih, torkih in sredah zbujali z ljubljansko ekipo – ob Ljubici in Boštjanu, ki se bosta z gledalci prebujala ob ponedeljkih, bodo oddajo vodili še Mojca Mavec ter David Urankar in Špela Močnik. Ob četrtkih bodo jutranje-dopoldanska družba mariborski voditeljici in voditelj Veronika Žajdela, Katja Treer in Andrej Geržina, ob petkih pa bodo preklopili na primorsko shemo z Erter Pust in Karin Sabadin.

Adrijan Pregelj

Pa potek oddaje? Na TV Slovenija obljubljajo, da bodo ob pregledu dnevnega tiska in ostalih servisnih informacij vsak dan v središče postavili temo dneva z Moniko Tavčar, ki bo gostila kredibilne strokovnjake. "Še naprej vam bomo ponujali koristne informacije, reševali pravne dileme, jezikovne zagate, delili bomo zdravstvene, psihološke in druge koristne nasvete, podajali predloge za branje ter reševali najrazličnejše dileme iz vsakdanjega življenja. Naše terenske ekipe bodo preverjale dogajanje po Sloveniji ter predstavljale občine in njihove znamenitosti," obljubljajo.

"Pripravljamo tudi več različnih akcij, v katere bomo vključili gledalce, ki pa naj ta hip ostanejo še skrivnost," obljublja urednica triurne oddaje iz ljubljanskega studia Daša Lamut Prosen. Po novem letu bo gledalce pričakala tudi nova grafična podoba oddaje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta