(FOTO) Kmalu bo dopolnila 53 let​: Jennifer Aniston snema na Havajih in paparaci so jo ujeli v miniaturnem bikiniju

D.Ži
09.02.2022 12:36

Še malo pa bo pihala svečke na torti. In očitno bo svojih 53 pričakala na Havajih, kjer te dni snema novo komedijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodska igralka Jennifer Aniston bo 11. februarja dopolnila 53 let, s svojim brezčasno atraktivnim videzom pa lahko spravi v zadrego tudi pol mlajše ženske.

Profimedia

Njene zadnje fotografije prihajajo s Havajev, kjer trenutno snema film "Murder Mystery 2" z Adamom Sandlerjem. Anistonovo so paparaci ujeli med snemalno pavzo, ko se je naokoli sprehajala v miniaturnem bikiniju, ki je komaj prekrival njeno oprsje. Nemogoče je bilo prezreti njeno brezhibno, čvrsto postavo.  

Profimedia

Jennifer je pred kratkim oboževalce razveselila s fotografijami, na katerih je pozirala brez kančka ličil. Delila jih je na Instagramu, njeni sledilci pa so se strinjali, da se ni prav nič spremenila, odkar je v kultni seriji Prijatelji igrala Rachel Green.

Profimedia

Svojo vitko postavo in mladosten videz igralka pripisuje zdravi prehrani in redni vadbi, priznala pa je tudi, da že leta uporablja dodatke na osnovi kolagena. V zadnjih letih je večkrat poudarila, kako odlično se počuti v svojem telesu.

Profimedia

Film, ki ga trenutno snema, je drugo nadaljevanje komedije iz leta 2019. S Sandlerjem je prvič zaigrala v romantični komediji "Just Go With It" leta 2011, to bo njun tretji skupni film. 

Profimedia

Igralca pravita, da rada sodelujeta, skozi leta pa sta postala tudi zelo dobra prijatelja.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta