Jennifer Aniston presenetila s priznanjem: Poiskala sem psihološko pomoč!

D.Ži
30.06.2021 00:13
Igralka si vsak dan pri premagovanju zvezdniških težav pomaga z meditacijo in jogo. Pravi, da je blagoslovljena ženska.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

52-letna Jennifer Aniston se je razgovorila o svojem zasebnem življenju in odkrila, da je nekaj časa hodila na terapijo k psihologu. Igralka, ki se je med zvezde izstrelila z vlogo Rachel v kultni seriji Prijatelji, je reviji People povedala, da jo danes radostijo malenkosti, kot je sončni zahod. "To je moj priljubljeni trenutek. Želim si, da bi to čarobno uro lahko zamrznila, tudi iz hvaležnosti za dan in vse, kar se mi dogaja," je dejala. Pravi, da si vsak dan pomaga z meditacijo. "Vsak dan meditiram, sedim v tišini, pišem. To mi zadostuje, pa tudi vsaka oblika joge je zame meditacija. Verjamem v večjo sliko. Verjamem v človeškost, čeprav nam te dni veliko vsega jemlje pogum," dodaja. 

Reuter

Trenutno dela z veseljem, se druži s prijatelji in veliko časa preživlja s svojimi psi Clydeom, Sophie in Lordom Chesterfieldom, ki ga je nedavno rešila.  "Zelo umirjena sem. Imam delo, ki ga obožujem, ljudi, ki mi v življenju pomenijo vse, in čudovite pse. Sem srečen in blagoslovljen človek," razmišlja o sebi.

Reuters

Dodaja, da je samozavedanje ključ do dobrega življenja. "Bila sem na terapiji pri psihologu in dobila veliko vsega. Ko si javna osebnost, to s seboj potegne veliko neverjetnih reči. Pa tudi težkih, saj smo tudi mi samo ljudje. Ne moreš preprečiti, da ti ne bi sorodniki ali drugi ljudje pošiljali sporočil in spraševali, če se res poročam, rojevam. Vprašam jih, koliko let bodo še potrebovali, da se na takšne neumnosti ne bodo odzivali," pravi Anistonova. Želi si, da bi se je drugi spominjali po trenutkih, v katerih jih je nasmejala. "Imam dobro srce in sem odlična prijateljica. Vodi me ljubezen," je sklenila zvezdnica. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta