Boj z rakom izgubil Gunther, vodja kavarne Central Perk z najslavnejšo televizijsko zofo

Vanessa Čokl
25.10.2021 08:33
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Imdb

Po boju z rakom na prostati je v nedeljo umrl ameriški igralec James Michael Tyler. Proslavil se je predvsem z vlogo v eni najbolj popularnih nanizank vseh časov. Prijateljih, v kateri je bil Gunther, vodja kavarne Central Perk.

59-letnemu Tylerju so raka na prostati prvič diagnosticirali leta 2018, ko se je že razširil na kosti. Umrl je na svojem domu v Los Angelesu. "Svet ga je poznal kot Guntherja iz kultne serije Prijatelji, a Michaelovi bližnji smo ga poznali kot igralca, glasbenika, aktivista za ozaveščanje glede raka in ljubečega soproga," je ob objavi novice zapisala Tylerjeva predstavnica Toni Benson.

Mitja Sagaj

Vloga Guntherja je bila najpomembnejša stranska vloga v Prijateljih, saj je nastopil v kar 150 epizodah skozi vseh deset sezon serije, zato so ga oboževalci označili za "sedmega prijatelja". Znan je bil po svojem sarkazmu, pobeljenih laseh in neuslišani zagledanosti v Rachel, ki jo je igrala Jennifer Aniston

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta