(FOTO) Nekoč se je v filmu "ljubil" s pito, tako pa je zvezdnik videti 23 let po kultnem prizoru

D.Ži
07.01.2022 07:30

Jason Biggs se je te dni pridružil zasedbi ene najdlje trajajočih kriminalističnih televizijskih serij.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Jason Biggs v Ameriški piti leta 1999.

Profimedia

Igralec Jason Biggs je zaslovel v kultni komediji Ameriška pita iz leta 1999. Tam je upodobil pohotnega najstnika Jima, ki si je pri zadovoljevanju svojih potreb pomagal tudi z jabolčno pito, kar je kultni trenutek v zgodovini hollywoodske pop kulture. Biggs je igral tudi v preostalih treh nadaljevanjih filma in bil kar 20-krat nominiran za emmyja.

Profimedia

Po Ameriški piti je simpatično navihani igralec še naprej dobival vloge v filmih in serijah, njegova zadnja vloga pa v javnosti precej odmeva.

Profimedia

Biggs se je namreč pridružil ekipi ene najdlje trajajočih kriminalističnih serij - Zakon in red: Enota za posebne primere. V javnost so že prišle prve fotografije s snemanja.

Profimedia

Jasona na fotografijah ni težko prepoznati, saj se skozi leta skoraj ni spremenil. Vmes smo ga imeli priložnost gledati v uspešnicah "Orange Is the New Black", "Anything Else", " Eight Below" in "The Subject", pred kratkim se je iztekla tudi prva sezona njegove lastne oddaje "Jason Biggs' Cash at Your Door".

Profimedia

Tudi v zasebnem življenju se je pri Jasonu vse dobro izšlo, saj je od leta 2008 srečno poročen s kolegico Jenny Mollen, s katero imata dva otroka.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta