(FOTO) Potem ko so gledalci razcefrali njeno globoko dekoltirano obleko, se je oglasila osupla Darja Gajšek

D.Ži
04.03.2022 10:00

Simpatična voditeljica Zimskega pozdrava gledalce opominja, da zaradi ene ponesrečene obleke še ni slaba oseba.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian Pregelj/rtvslo

Tudi če niste videli niti sekunde oddaje Zimski pozdrav, ste v zadnjih dneh skoraj zagotovo na družbenih omrežjih in portalih zasledili debato o modnih podvigih voditeljice Darje Gajšek. Nekdanja sovoditeljica Blaža Švaba v Slovenskem pozdravu zadnje čase v Zimskem pozdravu, oddaji, namenjeni slovenski narodno-zabavni glasbi, preseneča v že skoraj zgodovinsko globoko dekoltiranih kreacijah.

Vsaj kar se javnega zavoda tiče. Gledalci se še odločajo, ali je dekolteja preveč in obleke premalo ali pa je dekolteja ravno dovolj, obleka pa bi lahko bila tudi lepša. Med komentarji smo lahko prebrali, da se nekaterim oblačila zdijo izrazito neokusna in neprimerna za tak format oddaje, ena od oblek je nekoga spomnila na prešito odejo. 

Sita razprave o tem se je oglasila tudi Darja Gajšek sama. Za Slovenske novice je povedala, da jo je vse skupaj precej potrlo in da nikoli ni nikogar želela užaliti. Želi si, da je gledalci ne bi sodili zgolj po eni obleki in da njeno dolgoletno televizijsko delo zaradi tega ne bi imelo madeža. Izpostavila je, da je ustvarjanje oddaje v koronskem času bilo zahtevno, tudi zaradi odpovedi ansamblov zaradi okužb, televizijske ekipe so bile zdesetkane, vsi so dajali vse od sebe, da bi posneli lepo oddajo, tudi stilistka naj bi imela veliko projektov. "In verjamem, da človeku preprosto zmanjka časa," je za Slovenske novice povedala voditeljica in pevka.

Dodala je, da se tudi sama v obleki ni počutila najbolj udobno. A negativni komentarji so ji vzeli sapo. Poudarila je, da zaradi ene same obleke ni slab človek. Vesela je, da ima oddaja dobro gledanost in da bodo z njo nadaljevali tudi poleti. Hkrati obljublja, da bo odslej bolj pozorna na tisto, kar bo oblekla. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta