(FOTO) Se še spomnite? Peter Poles je bil v prvi sezoni Slovenija ima talent videti zelo drugače

15.10.2021 10:00
Ker ga videvamo pogosto, se nam zdi zmeraj isti, brskanje po fotografskem arhivu pa razkrije, da je pri Polesu nekaj odšlo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Takšnega Petra poznamo danes. In še zmeraj je fejst fant. 
Pro Plus

Ko nekoga videvaš pogosto, se ti ne zdi, da se ta oseba skozi čas prav zelo spreminja. A kot pravi star pregovor, vse teče in vse gre naprej, izjema pri tem niso niti televizijci. Peter Poles je eden tistih, ki so skozi leta z nami zelo pogosto, videvamo ga v različnih oddajah na Pop TV, od Dneva najlepših sanj do Slovenija ima talent. Tisti z nekaj televizijskega spomina se ga spomnijo še iz časov Videospotnic na TV Slovenija in kot nepredvidljivega sporočevalca slovenskih točk na Pesmi Evrovizije, ko se je vanj zatreskal velik del mednarodnih oboževalcev te prireditve. Peter je letos dopolnil 43 let in ... nekaj je odšlo. Lasje! 

Te dni je na uradnem Instagram profilu Slovenija ima talent veliko pozornosti pritegnila arhivska fotografija iz časov, ko je Talente še vodil z Vidom Valičem. Medtem ko se slednji ni spremenil prav zelo, pa je bila situacija pri Polesu nekoč bistveno bolj lasata. Odločitev, ali je Peter bolj seksi z ali brez, prepuščamo vam. 

Leta 2011
Pro Plus
Peter Poles leta 2010
Tit Košir
Z Vidom Valičem leta 2010
Pro Plus
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta