(VIDEO) Kot tornado! Slovenski ansambel zablestel na hrvaških Talentih in spravil dvorano na noge

27.09.2021 09:17
Z zimzeleno popevko Miša Kovača so Polkaholiki, ki na Youtubu zbirajo na milijone ogledov, od sodnikov prejeli trikrat ja. Bitka za polfinale je odprta.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv

Nova sezona šova Slovenija ima talent je v nedeljo na Pop TV končno stekla, vročica iskanja novih talentov se je razplamtela tudi pri naših južnih sosedih. Gledalci na Hrvaškem zavzeto spremljajo oddajo Supertalent, ki pa ima letos tudi nekaj pristnega slovenskega pridiha. In, kot kaže, jim je ta zelo všeč. 

Osebni arhiv

Na hrvaških Talentih so nastopili Polkaholiki. Slovenci jih že zelo dobro poznajo, saj njihove skladbe, ki so pogosto v narodnozabavni in pop različici, na YouTubu nabirajo na milijone ogledov, veliko oboževalcev so pridobili tudi na Hrvaškem, kot kaže, pa prava eksplozija navdušenja šele prihaja, in prav mogoče je, da bodo prav oni postali ob Luki Basiju najbolj priljubljeni Slovenci na Hrvaškem. 

Zagrabili so za inštrumente in Hrvatom pokazali, kako se to počne. Peli so v hrvaščini in spravili občinstvo v dvorani na noge. V polko so predelali zimzeleno skladbo Drugi joj raspliće kosu legendarnega Miša Kovača

"Noro! Presrečni smo! Težko je bilo držati skrivnost toliko časa in veseli smo, da smo imeli pogum in se odločili, da se predstavimo s slovensko polko na največjem odru na Hrvaškem. Ker v Sloveniji uspešno gradimo kariero, priznamo, da smo imeli sprva precej strahu, preden smo se prijavili na hrvaške talente. Da bo tak odziv, da se bo dvorana tako odzvala, nismo niti v sanjah pričakovali!" so po nastopu povedali Polkaholiki, sicer Raayevi varovanci, ki so od sodnikov dobili trikrat "da". Svojo pot v Supertalentu tako nadaljujejo in se zdaj borijo za vstop v polfinale. Zdi se, da jim je to usojeno. 

Osebni arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta