(FOTO) Skrajno napeto: Finalistka Exatlona noro rada pozira v mini hlačkah

D.Ži
03.12.2021 10:30

Vanja Štembergar se je prebila v nepredvidljivi finale napornega televizijskega šova, na svojem Instagramu pa sledilcem s provokativnimi fotografijami meša glavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Čas za veliki finale in situacija je skrajno napeta. Ne zgolj v Exatlonu na Planet TV, temveč tudi na instagramovskem zidu finalistke Vanje Štembergar. Skozi dolge, včasih tudi mučne tedne najbolj napornega slovenskega resničnostnega šova, ki ga snemajo v vroči Dominikanski republiki, se je borila z vsemi močmi, pa tudi s poškodbami in šivi.

Stisnila je zobe in v polfinalu iz tekmovanja izločila močno razočarano in objokano Laro Deu. Tako zelo si je slednja želela tekmovanja v finalu, a je jeklena Vanja bila prehuda tekmica, četudi je šlo le za las. 

Vanja, 36-letnica iz Ljubljane, je prava atrakcija tudi na družbenih omrežjih. Na Instagramu ji sledi 22,5 tisoč ljudi. In imajo kaj videti, saj je svetlolaska na svoje izklesano, mišičasto telo zelo ponosna in ga rada nastavi objektivu.

Nemogoče je prezreti, da je še posebej ponosna na svojo do onemoglosti čvrsto in lepo oblikovano zadnjico, ki jo v ospredje postavlja na neštetih fotografijah, tudi s pomočjo miniaturnih hlačk. Sramežljivo dekle Vanja očitno ni. 

Vedno je željna novih izzivov in dokazovanj. Exatlon jo je s svojim formatom takoj pritegnil, saj meni, da ne gre samo za fizično preizkušnjo, ampak se je z vedno novimi in drugačnimi izzivi treba spopadati vsak dan. Predvsem jo zanima, česa je sposobna. V finalu šova bo morala premagati ognjevito Marjanco Polutnik. Izzid je skrajno nepredvidljiv. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta