(FOTO) Zaljubljena na plaži: Julia Roberts je v kopalkah videti kot zapeljiva morska deklica

D.Ži
27.12.2021 09:30

Ena najbolje plačanih igralk na svetu te dni uživa v vročem avstralskem poletju in tam snema film.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Julia Roberts v kopalkah, ob katerih se sredi zime prebudijo spomini na poletje. Ameriška filmska zvezdnica se v Sydneyju nahaja že od sredine novembra, v Avstralijo pa je prispela na snemanje filma Oliverja Parkerja Ticket to Paradise, kar bi lahko prevedli v Vstopnica za raj.

Profimedia

V romantični komediji je njen igralski partner George Clooney. Julia in George igrata ločen par, ki potuje na Bali. Hčerki, ki se namerava poročiti, želita preprečiti, da bi ponovila njuno napako izpred 25 let.

Profimedia

Film snemajo na več lokacijah in v več avstralskih mestih, vendar je Sydney glavna baza celotne filmske ekipe, zato je Julia tam preživela tudi božične praznike v družbi svoje družine.

Profimedia

In medtem ko se pri nas pritožujemo nad zimo in nizkimi temperaturami, je v Avstraliji poletje. Julia je čudovit sončen dan izkoristila za uživanje v morskih radostih in prijetno druženje na plaži. Ob morju se je stiskala s svojim soprogom Danielom Modrom.

Profimedia

Nosila je klasične enodelne kopalke živahne neonsko rožnate barve, ki so lepo poudarile njeno zagorelo polt. Ob fotografijah ene najbolje plačanih hollywoodskih zvezdnic se nam sredi zime zdi, da slišimo toplo poletno morje. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta