(FOTO) Zamrznjeni obraz: Nicole Kidman se je pomladila do neprepoznavnosti in rezultat je srhljiv

D.Ži
01.03.2022 11:35

Le še malo obrazne mimike je ostalo eni najbolj cenjenih igralk našega časa. Na minuli podeltivi nagrad ameriškega filmarskega ceha je osupnila s svojo spet drastično pomlajeno podobo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Nicole Kidman (54) je nekoč slovela kot ena najlepših žensk na svetu, v želji po večni mladosti pa se je spremenila skoraj do neprepoznavnosti. 

Profimedia

Njen brezizrazni in od neštetih posegov omrtvičen obraz je bil zadnje čase pogosta tema tabloidov vsakič, ko se je pojavila na kakšnem družabnem dogodku. Tokrat se je prišla pokazat na podelitev nagrad SAG v Los Angelesu. 

Profimedia

Nicole je na podelitev prišla z možem, glasbenikom Keithom Urbanom, s katerim sta si na rdeči preprogi izmenjevala nežnosti, za to priložnost pa je izbrala oprijeto črno obleko, ki je lepo poudarila njeno vitko postavo.

Profimedia

A vso pozornost je znova ukradel njen obraz, ki je sicer povsem brez gub, žal pa ga komaj premika. Ugibanja, koliko lepotnih operacij je prestala, se vrstijo že kar nekaj časa, sama je priznala le, da si je omislila nekaj botoksa. A zdi se, da je močno pretiravala. 

Profimedia

Pred kratkim je oboževalce šokirala s svojo podobo na naslovnici revije Vanity Fair. Bralcem se je zdela že kar preveč pomanjkljivo oblečena, predvsem pa je bilo jasno, da je fotografija močno retuširana. 

Profimedia

"Izgleda sveže, a vse to zaradi injekcij, s katerimi poskušajo njenemu obrazu povrniti mladostni videz," je njeno podobo za medije pokomentiral eden od lepotnih strokovnjakov. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta