Oskarjevski modni zmagovalci in poraženci: Sestri Williams razpeti do popka, žena Willa Smitha oblečena v kup solate

D.Ži
28.03.2022 09:10

Najbolj bleščeča hollywoodska noč je mimo. Zdaj so svoje povedali še modni kritiki in niso prav nič prizanesljivi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Venus in Serena Williams. Prvo je oblekel Elie Saab, drugo hiša Gucci. 
Reuters

Letošnjo podelitev oskarjev sta odprli slavni teniški igralki, sestri Venus in Serena Williams, ki sta se za to priložnost uredili naravnost spektakularno. Prva je nosila kreacijo, ki jo je ustvaril Elie Saab, druga je stavila na Gucci

Venus in Serena Williams sta bili prava paša za oči.
Reuters

40-letna Serena in 41-letna Venus sta za to priložnost oblekli precej provokativni obleki z dekoltejem skoraj do popka, kar je pritegnilo veliko pozornosti.  Serena je izbrala roza obleko s črnimi detajli in razporkom, Venus pa belo, pri čemer sta njeno bujno oprsje prekrivala le dva kosa blaga. Sestri sta predstavili film Kralj Richard, nominiran v kategoriji najboljših filmov. Gre za zgodbo njunega očeta Richarda Williamsa, ki je bil njun trener, preden sta postali teniški superzvezdi.

Lily James je stavila na Versace. 
Reuters

Tudi igralka Lily James je pritegnila veliko pozornost javnosti s svojo neverjetno preobrazbo v Pamelo Anderson, ki jo je utelesila v seriji "Pam & Tommy", poskrbela pa je tudi, da so jo opazili na minuli podelitvi. 

Lily se je na rdeči preprogi v Dolby Theatru v Hollywoodu pojavila v čipkasti svetlo rožnati obleki z globokim izrezom in nevarno visokimi razporki, ki so razkrivali njene zapeljive noge. Izbrala je Versace. Čeprav Pameli v resnici niti ni prav zelo podobna, je prav mogoče, da bo prevzela njen naziv seks simbola generacije. Pamela o igralki in seriji sicer nima najboljšega mnenja. Izjavila je celo, da si serije ne namerava ogledati, tudi igralke si ne želi spoznati. 

Zvezdniki so tudi letos na podelitvi poskušali v svoje drage modne podvige vključiti pomembno sporočilo. Tokrat so nekateri nosili modre pentlje, ki se nanašajo na vojno v Ukrajini. Na ta način so izrazili podporo beguncem. 

Kristen Stewart v zelo kratkem Chanelu.
Reuters



Modnih zadetkov v polno smo v najbolj bleščeči hollywoodski noči videli kar nekaj. Tako je modna biblija Vogue za najbolj posrečeno oblečene razglasila nepričakovano seksapilno Kristen Stewart v kratki kreaciji znamke Chanel, Zoe Kravitz v padajoči nežno rožnati obleki Saint Laurenta, Maggie Gyllenhaal v dramatični črno-zlati kreaciji znamke Schiaparelli, blešeče zlato Lupito Nyong’o v Pradi, Zendayo v srebrnem Valentinovem krilu, klasično elegantno Umo Thurman v beli bluzici in črnem krilu Bottege Venete ter noro čeden parček, Jamieja Dornana in Amelio Warner. Penelope Cruz je dih jemala v nabrani Chanelovi obleki, Kirsten Dunst pa je izbrala vpadljivo volančkasto obleko hiše Lacroix

Zoe Kravitz in Saint Laurent.
epa

Zanimiv je tudi seznam modnih poražencev, ki ga je sestavil Daily Mail. Jada Pinkett Smith je doživljala večer mešanih čustev. Najprej jo je užalil voditelj, nato je njen mož, preden je prevzel oskarja, slednjega udaril, modni kritiki pa so njeno močno nabrano smaragdno zeleno obleko primerjali s kupom solate, ki ga je vlekla za seboj. 

Jada Pinkett Smith v "kupu solate" znamke Jean Paul Gaultier.
epa

Precej cenen in mejno okusen videz sta predstavili sestri Chloe in Halle Bailey, ki sta pokazali skoraj vse, kar je mogoče pokazati. 

Ojoj! Halle Bailey in sestra Chloe Bailey.
epa

Še eno groteskno opravo je nosila pevka Billie Eilish, ki se je izgubljala med volančki hiše Gucci

Billie Eilish, izgubljena v Guccijevih volančkih.
Reuters

Kot naravnost z erotičnega sejma se je z vsemi svojimi trakci zdela Saweetie

Saweetie je očitno prišla naravnost s kakšnega erotičnega sejma.
Profimedia

Janelle Monae pa je z neštetimi razporki in izrezi nosila eno najbolj čudnih oblek tega večera. 

Janelle Monae je želela pokazati vse. In skoraj ji je uspelo. 
Profimedia
Maggie Gyllenhaal je nosila obleko znamke Schiaparelli.
epa
Lupita Nyong'o v Pradi.
epa
Zendaya v Valentinu. 
epa
Uma Thurman in Bottega Veneta.
Reuters
Elegantna Jamie Dornan in Amelia Warner.
epa
Čudovita Penelope Cruz v Chanelu. 
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta