Počutijo se izigrane: Glasbeno zvezdnico nagnali iz televizijskega šova, ker je kršila zaščitne ukrepe

D.Ži
11.02.2021 10:43
Da je odpotovala v Egipt, bi ji morda še spregledali, velika skrivna rojstnodnevna zabava pa je bila kaplja čez rob.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka Rita Ora se lahko za novo pogodbo v BBC-jevem šovu The Masked Singer obriše pod nosom. Bila je članica žirije, a si produkcijska ekipa sodelovanja z njo ne želi več. Razlog? Rita, ki je zadnje mesece marsikoga ogorčila s svojim neodgovornim karantenskim obnašanjem, je epidemiološke predpise grobo kršila tudi med snemanjem oddaje. Najprej je odpotovala v Egipt, kjer je nastopila v enem od petzvezdičnih hotelov, po vrnitvi v Veliko Britanijo pa ni ostala v izolaciji, temveč je pripravila skrivno rojstnodnevno zabavo, na katero je povabila cel kup prijateljev. Da je lahko praznovala, naj bi podkupila vodjo restavracije. 

Profimedia

"Gledalci so več tednov ob sobotah gledali Rito, a oddaja je bila posneta še pred njenim rojstnim dnevom," je neimenovan vir povedal za The Mirror. "Toliko truda je vloženega v varnost sodelujočih v šovu in mnogi se zaradi Ritinega obnašanja počutijo izigrane. S tem si res ni naredila usluge," dodaja vir.

Profimedia

Medtem je v javnost prišla tudi informacija, da naj bi Ora sprejela sodelovanje v nekem drugem projektu in da naj bi to bil razlog, zakaj se s šovom razhaja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta