Sin spregovoril o mamini tragični smrti. Ena najbolj čudovitih igralk bi te dni dopolnila 58 let

D.Ži
13.05.2021 09:43
Natasha Richardson, ki je umrla pred 12 leti, bi ta teden praznovala 58. rojstni dan.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Natasha Richardson in Liam Neeson leta 2008.
Profimedia

Igralka Natasha Richardson, ki je nepričakovano umrla 18. marca 2009, bi 11. maja praznovala 58 let. Padla je na smučarskem tečaju, ki je potekal na gori Mont Tremblant v Quebecu, in pri tem utrpela hud udarec v glavo. Nekaj časa je bila v komi, zaradi izliva krvi v možgane je nato umrla v 46. letu. Za seboj je pustila moža, igralskega zvezdnika Liama Neesona, in sinova Michaela in Daniela, ki spomin nanjo še vedno ohranjata, tako kot številni njeni igralski kolegi. 

Ob rojstnem dnevu se je je na Instagramu spomnila igralka Lindsay Lohan, ki je v priljubljeni družinski komediji Past za starše leta 1998 igrala njeno hči. "Vse najboljše, angel," je zapisala Lohanova in objavila skupno fotografijo iz filma. Ljubljene mame se je v intervjuju za The Sun spomnil tudi sin Michael, ki mu je v času njene smrti bilo komaj 13 let, mlajšemu bratu Danielu pa 12. 

Ralph Fiennes in Natasha Richardson leta 2005.
Max Morse

"Bila je izjemna, izjemna mama. Želel bi si, da bi jo lahko kaj vprašal o zabavni industriji in glasbi. Ko sem odraščal, sem bil mamin sin in bila je moja najboljša prijateljica. Kot družina smo bili zelo povezani, a Danny je bil očetov sin, jaz pa mamin, o tem ni dvoma," je dejal Michael, ki se je dotaknil tudi mamine tragične nesreče. "Zgodilo se je tako nenadoma. Ko se zgodi nepričakovana in čudna nesreča, ti to v glavi povzroči velik nered, ne glede na to, če verjameš v usodo," je dejal Michael, ki se tudi sam ukvarja z igralstvom.

Max Morse

Talenta je podedoval veliko, saj je njegova mama svoj čas veljala za eno najbolj cenjenih angleških igralk, oče pa je tudi mednarodno nagrajen zvezdnik najvišjega ranga. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta