(FOTO) Sveže samska Jennifer Lopez ponosno pokazala dekolte do popka

D.Ži
04.05.2021 08:33
Pevka, ki je nedavno razdrla zaroko z Alexom Rodriguezom, je nastopila na koncertu in pomagala javnost osveščati o pomenu cepljenja za svet.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pevka in igralka Jennifer Lopez je v nedeljo nastopila na koncertu Vax Live v Los Angelesu, s katerim so zvezdniki javnost opozorili na pomen cepljenja in pravične distribucije cepiv po svetu. Na spletu bodo dogodek, katerega del je bil tudi princ Harry, predvajali 7. maja, tam pa je bila tudi sveže samska Jennifer Lopez, ki je na Instagramu objavila utrinek. Vidimo, da je za to priložnost oblekla obleko z dekoltejem do popka.

Nosila je diamantno ogrlico, med nastopom pa se je večkrat preoblekla. Na oder je stopila v zlatem kombinezonu z resicami, nato se je preoblekla v pisan bodi. Poslovila se je v kratki rumeni obleki. Med gosti je bil tudi Ben Affleck, njen nekdanji partner.

"Cepivo mora biti dostopno povsod. Ne moremo si oddahniti ali okrevati, dokler ne bo cepivo razdeljeno v vsak kotiček sveta," je na koncertu povedal princ Harry. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta