Tekmovalka slovenskega Masterchefa se je skoraj izstradala do smrti

D.Ži
17.03.2021 13:45
Aktualna sezona priljubljenega kuharskega šova za Natalijo Palašković iz Bohinja zagotovo ne bo najtežja bitka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič/pro Plus

Začenja se že ta četrtek, ob 21.00,  in nadaljuje v petek. Masterchef Slovenija se kljub neštetim koronskim preprekam vrača na Pop TV in ob kuhanju prinaša tudi zanimive življenjske zgodbe tekmovalcev. Med njimi bo tudi simpatična 29-letna Natalija Palačković iz Bohinja, ki je še pred oddajo v pogovoru za uradno spletno stran oddaje, 24ur.com, razkrila, da to ne bo najtežja bitka njenega življenja, saj je morala pred leti premagati tudi anoreksijo in ostati živa

"Moji spomini na to obdobje so zelo čustveni, boleči. Nikoli si nisem mislila, da bom zaradi odrekanja hrani pristala na smrtni postelji ... Prve tedne smo čakali, ali bo moje telo sploh dovolj močno, da bo preneslo to zdravljenje. Tisti občutek, ko si nemočen, priklenjen na posteljo, obdan z aparati in priključen na naprave, ki te ohranjajo pri življenju, je grozen. In besede zdravnika, da je tvoje telo kot telo 70-letnika ... Najbolj pa me je bolelo, ko sem videla, kako so trpeli moji domači, ko so me videli tako," je povedala. Vsemu navkljub je močna želja po življenju v njej ostala. "V meni je zagorela tista iskrica, slišala sem tisti glas: 'Natalija, to je tvoja pot in šele začela se je.' Sem človek, ki je velikokrat padel in se pobral, z vsakim padcem sem postala močnejša in močnejša. Zadala sem si cilje v življenju, veliko sem jih uresničila in grem samo še naprej," je dodala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta