(VIDEO) Kako je to mogoče? Na YouTubu hit naslovna skladba nove slovenske serije, ki je sploh še ni

D.Ži
25.06.2021 12:34
Ne glede na to, kako bodo gledalci sprejeli novo popovo serijo, skladba Sekirca v med je uspešnica že mesece pred premiero prvega dela.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni arhiv

Na Pop TV se je iztekla serija Najini mostovi, pred gledalci je poletje, kmalu pa lahko pričakujejo novo izvirno slovensko serijo. Ta se bo imenovala Sekirca v med. Dogajanje bo tokrat postavljeno v osrčje Kamnika, kjer se osrednji družini Hribar z dobitno kombinacijo za jackpot nasmehne sreča, in tako se njeni člani čez noč prelevijo v milijonarje. V komični seriji bodo igrali Jernej Kuntner, Vojko Belšak, Alenka Tetičkovič, Lea Mihevc, Gorka Berden, Niko Zagode, glavni vlogi pa sta pripadli Mojci Funkl in Jožefu Ropoši

Serija naj bi na spored prišla šele jeseni, njena naslovna skladba pa veliko pozornosti priteguje že zdaj. Tudi ta se imenuje Sekirca v med in pravkar zaseda 1. mesto na YouTubovem zavihku Priljubljeno. Izvajajo jo Polkaholiki, štirje simpatični Štajerci, ki so v preteklosti že harali po YouTubu in rušili rekorde, znani so po tem, da svoje skladbe radi predstavijo v pop in narodno-zabavni različici.

Veliko oboževalcev imajo celo na Hrvaškem. Slovenski oboževalci imate priložnost za druženje z njimi že  ta vikend, saj bodo Polkaholiki v soboto, 26. junija, nastopili na Medenem dnevu v Vodolah. Tam jim bo sekira v med morda padla celo dobesedno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta