(VIDEO) Ste opazili? Anistonova je v Prijateljih več kot 200-krat spustila ta nenavaden zvok

D.Ži
05.03.2021 10:25
Khm ... navada? Nepozabna Rachel si je pred skoraj vsakim dialogom morala očistiti grlo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Največji oboževalci so kultno serijo Prijatelji videli že tolikokrat, da znajo na pamet večino dialogov, a jo še kar naprej gledajo znova in znova. In ko nekaj vidiš tolikokrat, začneš opažati tudi drobne napake, na katere ustvarjalci niso bili pozorni. Tako te dni po Tik Toku kroži priljubljen posnetek, v katerem je nekdo pod drobnogled vzel Jennifer Aniston, ki je v seriji upodobila nepozabno Rachel. 

"Jennifer Aniston ima nekakšen vokalni tik. Preden začne stavek, velikokrat počisti grlo oziroma se odkašlja, kar seveda spremlja značilen zvok. To vsaj enkrat stori v čisto vsaki epizodi in je, ko človek enkrat postane pozoren, zelo težko spregledati," pravi avtor te podrobne analize, ki je dodal tudi posnetek, kolaž vseh tistih delov, v katerem si Rachel pred govorom čisti grlo.

Tako je nastal posnetek z naslovom "Rachel 200- krat očisti grlo", ki je medtem pristal tudi na YouTubu. Pozorni gledalci so opazili tudi, da očeta Monice In Rossa Geller v enem od prizorov ne upodablja Elliott Gould, temveč druga oseba.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta