Preden jo je Brad prevaral, je Jennifer Aniston Angelino Jolie srečala zgolj enkrat

D.Ži
25.05.2020 10:00

Težko verjetno, da bosta hollywoodski zvezdnici kdaj skupaj kramljali ob kavi in pecivu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zgodovinsko srečanje. Angelina Jolie, Brad Pitt in Jennifer Aniston
Reuters

Jennifer Aniston, igralka, v katero se je svet zaljubil z vlogo Rachel Green v seriji Prijatelji, naj bi, preden je njen takratni mož skočil čez plot, samo enkrat srečala Angelino Jolie, kolegico, zaradi katere jo je Brad Pitt kasneje dal na čevelj. Čeprav Anistonova zelo redko govori o bolečem razpadu svoje legendarne zveze, je leta 2006 v intervjuju za Vanity Fair bila povsem iskrena. 
Jennifer in Brad sta se ločila leta 2005, po petih letih zakona. Ona je v tam času posnela zadnje nadaljevanje Prijateljev, on pa je z Angelino snemal film Gospod in gospa Smith. Pred začetkom snemanja filma je Jennifer Angelino srečala le enkrat, pa še to na parkirišču. "Prišla sem in se ji predstavila. Rekla sem, da je Brad zelo vznemirjen, ker bo lahko delal z njo, in da upam, da se bosta zelo zabavala," je Jennifer izjavila za Vanity Fair. Želja se ji je na žalost izpolnila v neslutenih razsežnostih. Zabavala sta se do ločitve leta 2015.

Brad Pitt in Jennifer Aniston leta 2002
Profimedia
Brad Pitt in Angelina Jolie leta 2014
Andrew Kelly
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta