(VIDEO) Tako strastno sta se javno poljubila slovenska zvezdnika. Sta s tem potrdila vroče govorice?

D.Ži
22.03.2022 10:51

Poljub, o katerem vsi govorijo. Rok Piletič in Nika Zorjan sta v oddaji Znan obraz ima svoj glas pošteno razvnela domišljijo gledalcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Poljub med Rokom in Niko je bil nenavadno prepričljiv ... 
Pro Plus

Tole pa je delovalo tako prepričljivo, kot bi vadila že več let. Strastno, iskreno in nekako domačno. Če vas govorice o tem, da naj bi Rok Piletič iz Bql in Nika Zorjan že nekaj časa bila parček, niso dosegle, potem ste med redkimi. Čedna slovenska zvezdnika, sicer tudi tesna glasbena sopotnika Raay produkcije, našo radovednost in potrpežljivost že nekaj časa dajeta na preizkušnjo, saj ostajata skrivnostna. Govoric o svoji domnevni skriti zvezi ne komentirata, sta pa minulo nedeljo krepko prilila olja na ogenj.

Rok z Bratom Anejem tekmuje v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop TV. Dobro se Korošca kosata z zahtevnimi imitacijami, tokrat sta uprizorila pravi mali muzikal, ki ga je navdihnila slavna Disneyeva zgodba o Aladinu. Postavni Rok se je prelevil v Aladina, presenečenje večera pa je bilo to, da se mu je kot princesa Jasmina pridružila kar Nika. Na vrhuncu nastopa s skladbo A Whole New World sta se strastno poljubila. Kar je bil prvi javno zabeležen poljub med njima. Rok je dejal, da človek ne dobi vsak dan priložnosti poljubljati Nike Zorjan. A zdi se, da mu gledalci niso prav zelo verjeli.  

Pro Plus

Tudi voditelja Peter Poles in Sašo Stare sta v svojem komentarju med vrsticami bila malce skeptična: "Ta poljub je odmeval. To je bil čisto pravi poljub, ki je trajal malo dlje kot v risanki. Sta ga kar dolgo vadila, kajne?" Poljub je prijetno vznemiril tudi žirante. "Moja pravljičarja, tole sta zelo doživeto zapela in tudi poljub na koncu ... Sta dolgo vadila?" je vprašala Helena BlagneLado Bizovičar pa je dodal: "Ta poljub na koncu ... Treba je biti profesionalec in treba je vaditi, vaditi, vaditi. Saj vesta ..." Tudi Andrej Škufca ni mogel mimo govoric: "Kar se poljuba tiče, se mi je zdel izredno prepričljiv – kot bi bila že dolgo par."

Uradne potrditve tega, ali sta res par, še vedno nismo dobili, se je pa Rok kasneje na Instagramu Niki zahvalil za poljub: "Jasmina aka Nika, tisočkrat hvala za sodelovanje v najini pravljici. O ja in hvala za cmokec ... Ne poljubi vsak Nike Zorjan kar tako na najbolj gledanem showu v Sloveniji."

Medtem se je Anej vživel v vlogo duhca.  
Pro Plus
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta