(FOTO) Anej in Iza Piletič na sanjskih medenih tednih. Ste videli ta romantični poljub sredi morja?

D.Ži
18.01.2022 10:00

Eden najlepših zakonskih parov na slovenski estradni sceni se je vrnil globoko v poletje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Neo Visuals

Sonce, morje, ljubezen, mladoporočenca. In to slavna. Romantična poroka, na kateri sta si Anej Piletič, mlajša polovica bratskega dua Bql, in njegova ljubka Iza obljubila večno zvestobo, še vedno ostaja v naših mislih kot eden najbolj prisrčnih dogodkov minulega poletja. Avgust je že daleč, mlada zaljubljenca pa sta se sredi slovenske zime vrnila globoko v poletje. Napočil je čas za medene tedne. Veseli smo, da ne spadata med tiste estradnike, ki iz vsega delajo veliko skrivnost. S pomočjo družbenih omrežij sta nas na svoj pravljični dopust vzel s seboj, saj od tam redno objavljata utrinke. Tako smo v instagramovskih storyjih videli tudi njuno sobo in druge podrobnosti.

Modrina neskončnega morja je razkrila, da dopustujeta na Maldivih. Do otoškega raja sta potovala osemnajst ur, a bilo je vredno, saj lahko skozi okno opazujeta ocean. Odpravila sta se v eksotično letovišče Kuredu, kar je njuna glasbena sopotnica Nika Zorjan pokomentirala s "#Kruredu".

Piletiča se ljubezni lahko predajata v veliki postelji, soba ima tudi televizor, a sumimo, da ga prav pogosto ne vklopita. Poseben užitek je kopalnica na prostem, svoje spletne sledilce pa sta razveselila tudi s poljubom, ki sta si ga dala na romantični gugalnici sredi morja, nato pa odšla v džakuzi. Želimo si, da bi bili na medenih tednih z njima. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta