(VIDEO) Se spomnite, da sta leta 2010 Rok Piletič in Luka Basi nastopila na Talentih? Komaj ju prepoznamo ...

D.Ži
22.12.2021 10:49

Svoje sanje sta uresničila tudi brez zmage v šovu, pred njima pa je očitno zelo razburljivo leto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Luka Basi, takrat še Matej Prikeržnik, je medtem postal eden mednarodno najbolj uspešnih slovenskih izvajalcev.

Osebni Arhiv

Ste se kadar koli v življenju navduševali nad Matejem Prikeržnikom s Koroške? Ne? Pomislite še enkrat. Skoraj v pozabo je že potonilo pravo ime enega najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov, ki je uspešno kariero zgradil tudi na Hrvaškem. Matej Prikeržnik danes bolj sliši na svoje umetniško ime Luka Basi, na njegove glasbene začetke pa nas je spomnil več kot enajst let star posnetek iz šova Slovenija ima talent. Niti ni tako zelo daleč, a se zdi, da se je vmes spremenilo prav vse. Od modnega sloga, glasbenega okusa do karizme.

In mladostniško mozoljčkast Matej še zdaleč ni bil edini potencialni slovenski superzvezdnik, ki je takrat stal na odru. Ob njem je bil nekam otožno izgledajoč mladenič s takrat sila aktualno emo pričesko. To je Rok Piletič, ki ga danes vesoljna Slovenija pozna kot postavnega starejšega brata Bql.

Rok danes kot BQL zažiga z bratom Anejem, ki je bil leta 2010 za Talente še premlad.

Osebni Arhiv

Korošca sta namreč takrat združila moči in Talente poskušala osvojiti skupaj, kar se ni izšlo. Rokov brat Anej je bil še premajhen. Kot sta povedala takrat, sta se na šov prijavila, da bi se lažje prebila na slovensko sceno in se nato resneje ukvarjala z glasbo. Sanje sta si medtem, tudi s pomočjo odmevnega sodelovanja s hitmejkerjem Raayem, uresničila. Tisti stoječ aplavz iz leta 2010 še zdaleč ni bil njun zadnji. Razburljivo bo za pevca tudi leto 2022. Pred Rokom in Anejem je Ema, pred Basijem pa očitno poroka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta