(VIDEO) Will Smith je amater, naš Đuro je Lada Bizovičarja v neposrednem prenosu oklofutal že pred leti

D.Ži
29.03.2022 00:00

Se spomnite enega najbolj razvpitih trenutkov oddaje Tistega lepega popoldneva? Đuro ga je po oskarjih potegnil iz arhiva.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Oglasil se je pionir klofutanja pred kamerami na Slovenskem. Igralec in režiser Branko Đurić Đuro se je spomnil incidenta iz svoje kariere, ki zelo spominja na napad igralca Willa Smitha na komika Chrisa Rocka med podelitvijo oskarjev.

Đuro je na svojem uradnem Facebook profilu objavil posnetek iz legendarne oddaje Tistega lepega popoldneva, ki jo je pred leti pripravljala TV Slovenija. Tam je oklofutal voditelja. Lado Bizovičar ga je skušal sprovocirati z namigovanjem, da ima igralec nekaj proti Slovencem, in očitno mu je načrt uspel, saj se je Đuro odzval s klofuto.

Na posnetku je razvidno, da Đuro sprva ni želel odgovarjati na voditeljeve provokacije, a je na neki točki Bizovičar vendarle šel predaleč. Klofuta je padla, po njej pa tudi Bizovičar na tla. "Tožil te bom," je nato grozil Bizovičar, Đuro pa je požel bučen aplavz občinstva. Tudi takrat se je ugibalo, ali je šlo resnično za incident ali zgolj zaigrano akcijo. 

Đuro pravi, da je minilo že veliko časa, ko je on klofutal po oddajah. Dodaja pa, da si je voditelj oskarjev svoj udarec zaslužil. Tudi Đurove spletne sledilce je ob posnetku zajela nostalgija. "Prijateljska gesta," komentira Neisha, drugi pa dodajajo, da je to bil "udarec, ki je prišel iz nebes". Nekdo se šali, da Will Smith zdaj ustanavlja rock skupino. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta