(FOTO) Tanja Ribič presenetila z dopusta: "Tale mamica je s svojim možem na vsaka dva dni. Ostale dni je mož z drugo ženo"

D.Ži
09.03.2022 09:40

Naša zvezdniška režiserko-igralska dvojica te dni nabira vitamin D in spoznava tuje navade daleč od domovine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dnevi kot v raju. Tam daleč stran na jugu. Slovenski zvezdniški par Tanja Ribič in Branko Đurić - Đuro se pravkar nahaja sredi svoje eksotične afriške avanture. In nam z redno objavo zanimivih fotografskih utrinkov zbuja apetite po dopustu. Igralsko-režiserska dvojica se je odpravila raziskat Zanzibar in se tam predajati neskončnim plažam, hkrati pa tudi spoznati zanzibarsko kulturo. 

Od tam se je Tanja oglasila tudi na mednarodni dan žensk ter objavila fotografijo svojega srečanja z eno od domačink. "Tale mamica je s svojim možem na vsaka dva dni. Ostale dni je mož z drugo ženo in drugimi otroki. Želim si, da bi malčica, ki jo pestujem, doživela bolj uravnoteženo ljubezen. Vsem ženskam želim, da bi bile spoštovane, z možmi enakovredne, enakopravne. Ne moremo pa biti njim enake. Če zmešaš roza in modro barvo, dobiš bledo vijolično in od modre in roza ne ostane nič ... Srečen dan žena!" je zapisala z dopusta. 

V posebnem spominu jima bo zagotovo ostalo tudi, da sta se zelo približala famoznemu otoku Nungwi Mnemba, ki je v lasti Billa Gatesa. "Za mano je nepopisno lep otok. Ne smeš stopiti nanj. Lastnik otoka? Sam filantrop, doktor, jasnovidec, agronom ... Billy G. Okus pa ima!" je sliki pripisala igralka, ki je na Zanzibarju srečala tudi nekaj zelo starih domačink, orjaških želv. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta