Eva Boto razkrila svojo največjo poletno željo: "Še nikoli nisem ..."

D.Ži
06.07.2021 09:07
Do popolnega zmagoslavja zgovorni Korošici manjka še ena ... zmaga. Ji bo uspelo že to soboto na Melodijah morja in sonca?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pro Plus

Pevka in radijka Hitradia Center Eva Boto je pri svojih 25 letih dosegla že marsikaj. Pri komaj 16 je zmagala na Misiji Evrovizija in nas kot najmlajša predstavnica zastopala na Pesmi Evrovizije. Zmagala je tudi na festivalu Slovenska popevka, pa tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas, kjer je pokazala, da lahko imitira tako reperja kot narodnozabavno pevko. A v zbirki svojih zmag manjka Evi ena, ki ji nikakor ne da miru. To je zmaga na Melodijah morja in sonca, kjer je nastopila leta 2012 in jo z 2. mestom le za las zgrešila. 

"Res si želim zmagati na tem festivalu, ki ga spremljam že od otroštva, to bi mi res veliko pomenilo,"  je povedala simpatična Eva, ki je to poletje sicer polno zasedena in jo med drugim lahko vidimo tudi v koncertni komediji Špas teatra Mala terasa.

Na Melodijah morja in sonca, ki bodo to  soboto, se bo Eva predstavila s pesmijo Kdo ti bo dušo dal, ki govori o ekološkem pristopu do morja kot vira življenja; naključje je hotelo, da bo to prav en dan pred referendumom.

Evi je z besedilom priskočil na pomoč Jan Plestenjak, s katerim je pred devetimi leti že navdušila z uspešnico To leto bo moje, ki je bila ena največkrat predvajanih skladb tistega leta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta