(VIDEO) Popolna izguba razsodnosti: Tako ljubosumne in posesivne Eve Boto še nismo videli

D.Ži
25.11.2021 13:25

Priljubljena Korošica je krepko stopila iz svojih okvirjev in javnosti pokazala še ne viden obraz.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sara Ros

Ljubosumje? Da, prosim. Eva Boto, najbolj lepoglasa Korošica v državi, ne skriva, da je ljubosumno dekle. Poznamo jo kot klepetavo in vedno nasmejana pevko in moderatorko Hitradia Center, zdaj nam je pokazala še en svoj obraz. V novi skladbi Misliš na njo se Eva predstavi v vlogi, ki je nismo vajeni. Tokrat je ljubosumna in posesivna ženska, ki zaradi ljubosumja popolnoma izgubi stik z realnostjo - ponoči ne spi, povsod vidi znake varanja in podobno. Kdo bi si mislil, da je celo sposobna ubijati. K sreči le v skladbi. Tako vsaj optimistično sklepamo. 

Priznava, da je tudi v resničnem življenju kdaj ljubosumna, hkrati se zaveda, da pretirano ljubosumje vodi v posesivnost. V slednji pa se v resničnem življenju ne najde. Tudi sam slog skladbe je tokrat precej drugačen od njenega običajnega, saj je precej mračen.  Eva pravi, da se je povsem prepustila ustvarjanju in stopila izven svojih okvirjev. 

Sara Ros

V spotu je zbrala veliko strasti in čustev. Misliš na njo je nastala v sodelovanju s producentom in soavtorjem Žanom Serčičem, video pa je režiral Perica Rai, MediaSpot. Rdeča nit sledi toku pesmi in ni običajna zgodba, ampak nametan tok misli glavne junakinje.

Sara Ros
Sara Ros
Sara Ros
Sara Ros
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta