(VIDEO) Saša Lendero je povsem iz sebe. Njen Miha nepričakovano šokiral javnost

D.Ži
12.05.2021 08:22
Marsikdo je te dni presenečen, kako odličen pevec je bodoči mož naše priljubljene glasbenice. Se nekdanjemu frontmanu skupine Pop Design obeta nova solo kariera?
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet Tv

Kar malce smo že pozabili, da je Miha Hercog, dolgoletni partner in bodoči mož Saše Lendero, tudi sam odličen pevec, ki je nekoč bil celo frontman skupine Pop Design. A zadnja leta je bolj ustvarjal za druge. Poslušalcem ga je spet približala oddaja Zvezde pod masko na Planet TV, nedavno pa je Miha na družbenem omrežju presenetil in zapel avtorsko pesem, ki je sledilce pozitivno presenetila. Mnogi so se spet spomnili, da njegov glas spominja na tistega, s katerim je svoj čas velike uspehe žel legendarni hrvaški pevec Vlado Kalember. Ker je navdušenje bilo tako veliko, se je Miha odločil ustvariti novo skladbo. 

"Evo, vidite, kaj so naredile vaše besede in vzpodbude … Moj Miha je kar poletel na njih! Medtem ko dokončuje svojo prvo pesem, že ustvarja naprej," je posnetek na Instagramu pospremila Saša. "Medtem ko končujem svoj prvi komad, mi je z vedrega neba padla tale melodija, ki sem jo zapel kar v improvizirani hrvaščini (saj potem bo v slovenščini). A me je zaneslo preveč na morje?" dodaja Miha, ki je morda na pragu nove solo kariere.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta