(FOTO) Helena Blagne se poslavlja od Slovenije: "Adios amigos!"

D.Ži
28.01.2021 10:47
Naša priljubljena pevka se je očitno odločila, da ima Slovenije in pripadajočih koronskih urepov za nekaj časa dovolj.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rene Gomolj

Zdaj smo že vajeni, da na začetku podraži našo radovednost, nato pa nas preseneti s kakšno sila atraktivno dopustniško fotografijo. Zaradi pandemije in omejitev potovanj je slednjih v zadnjem letu sicer bilo manj, nam pa v spominu še vedno ostajajo njeni utrinki iz njej tako ljube Grčije, pa kakšnega križarjenja in celo Avstralije. Končno bo spet lahko zadostila svoji potovalni lakoti. Medtem ko se večina pred korono in zaščitnimi ukrepi skriva doma, je Helena Blagne spakirala kovčke in odpotovala. Z enega od letališč je v slovo objavila še foto utrinek in na njem skrbno zameglila vse, kar bi lahko razkrivalo njeno destinacijo.

Ena od oboževalk v komentarju ugiba, da bi Helena lahko potovala v Avstralijo, saj je njen klobuk v avstralskem slogu. No, morda nas prva dama slovenske estrade v kratkem preko družbenih omrežij vendarle razsvetli s kakšnim utrinkom. Zaenkrat nam v slovo kliče le: "Adios amigos!" Hm, morda pa potuje v kakšno špansko govorečo deželo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta