(VIDEO) Ko 20-letnice pozelenijo: Helena Blagne posnela najbolj seksapilen spot leta

D.Ži
19.02.2020 11:18

V globoko dekoltirani rdeči obleki, v kadi, med rjuhami in v objemu postavnega mladca ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Youtube

Ni prav veliko slovenskih pevk, ki bi seksapil znale tako dobro poparčkati s talentom in kariero, kot to počne Helena Blagne. Do tal so padle čeljusti njenih oboževalcev, ko je markantna glasbenica na Youtube poslala svoj novi spot, ki ga je posnela za skladbo Led in sol. Gre za še eno v nizu mediteransko navdihnjenih popevk, na katere Blagnetova v zadnjih letih stavi in očitno zmaguje, poglavje zase pa je spot. V zadnjih dveh spotih je pevka v ospredje dala materinsko ljubezen ter spravljenost s seboj in življenjem, tokrat pa je na polno postregla z ženstvenostjo, čutnostjo in erotiko. 
{embed_youtube}https://youtu.be/EtN7aLrlOmY{/embed_youtube}
Pevka pravi, da pesem govori o na novo prebujeni ljubezni oziroma o ženski, ki znova najde ljubezen – v sebi, v partnerju, v odnosu in nenazadnje, govori o ljubezni do življenja in pozitivnega pogleda na svet, hkrati pa je opomin, da brez ledu in soli ni topline in sladkosti. Videospot je posnet na Bledu v hotelu Rikli. Glasbo za pesem pa je napisal Raay, besedilo pa Vera Šolinc in Rok Lunaček. V spotu vidimo Heleno Blagne v globoko dekoltirani rdeči obleki, pa med rjuhami, razgaljeno v kopalni kadi in s postavnim ljubimcem. Navdušeni komentarji na izjemno zapeljiv videz 56-letne zvezdnice se te dni kar vrstijo, spot pa že pridno nabira klike. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta