(VIDEO in FOTO) Iz Miamija: Dragić ali Dončić, kdo bo zmagal? Slovenija! Prihaja 2000 Slovencev

Predstavniki ameriških medijev se veselijo slovenskih navijačev v dvorani American Airlines. Preverili smo cene vstopnic ter hrane in pijače na tekmah Miamija. Ob 2. uri zjutraj v noči na soboto se bosta v Miamiju pomerila Goran Dragić in Luka Dončić.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Goran Dragić in Luka Dončić. 
Grafika Večer

Prihaja 2000 Slovencev

Turistične agencije so v zadnjih dnevih sicer zabeležile nekaj odpovedi zaradi koronavirusa, nekaj skrbi pri potovanjih čez lužo so povzročali tudi leti iz Italije, toda po zadnjih informacijah naj bi v Miami znova prišlo okrog 2000 slovenskih navijačev. Na jugovzhodu Floride se nove invazije Slovencev zelo veselijo. Govorili smo z ameriškim novinarjem Willom Mansom, ki je priznal, da se domači navijači precej razlikujejo od slovenskih. "Že nekaj ur pred tekmo so na tribunah peli in navijali. In podobno se je zgodilo tudi po tekmi, ko so v dvorani vztrajali še vsaj eno uro," se spominja Manso. Dodal je še, da je Goran Dragić zelo ponosen Slovenec in se vedno veseli obiska svojih navijačev. Ameriškega novinarja pa so zelo zanimali tudi mariborski dijaki, ki so obiskali Dragića - njihovo fotografijo je delil tudi po twitterju.
{twitter}https://twitter.com/AljosaPersak/status/1233284120798584832{/twitter}
{twitter}https://twitter.com/AljosaPersak/status/1233282164680200192{/twitter}
{twitter}https://twitter.com/AljosaPersak/status/1233048238523060224{/twitter}

Vstopnice do 999 dolarjev

Pivo trinajst dolarjev, hamburger enajst

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta