Celjski policisti rešili 39-letnika, ki ni kazal znakov življenja

M.R.
16.04.2021 08:54
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Celjski policisti so posredovali pozitivno zgodbo, ki se je srečno končala za 39-letnika. Dogajalo se je v sredo, ko sta policista celjske policijske postaje vodnikov službenih psov v Vrunčevi ulici v mestnem jedru naletela na občana, ki jima je povedal, da v zapuščenem objektu leži moški, ki ne kaže življenjskih znakov.

Takoj sta odšla v objekt in moškega začela oživljati, hkrati pa sta poklicala reševalce ter poklicala pomoč svojih kolegov. Pri oživljanju so se policisti izmenjevali do prihoda reševalcev, nato pa slednjim pomagali pri oskrbi in transportu do reševalnega vozila.

39-letnik je preživel, pohvala pa gre tudi uslužbenki regijskega centra za obveščanje, ki je vse od prejetega klica policistov do prihoda reševalcev pomagala z napotki za oživljanje. "Naši policisti so s tem znova dokazali srčnost in zavedanje, da je varovanje življenja ljudi  naše  temeljno poslanstvo," so zapisali na Policijski upravi Celje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta