(FOTO) Neverjetno odkritje: Moškega, pogrešanega 22 let, našli s pomočjo aplikacije Google Maps

A.L.
13.09.2019 12:27

Kot kaže, je moški 7. novembra 1997 izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal v ribnik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

BBC poroča o nenavadnem razkritju izginotja. Preiskovalci so namreč v potopljenem avtomobilu odkrili ostanke moškega, ki je izginil pred dvaindvajsetimi leti na Floridi. Vozilo so prebivalci opazili na Google Mapsu. William Moldt iz Lantane na Floridi je izginil 7. novembra 1997. Takrat je bil star 40 let, svojci pa so policiji takrat sporočili, da se ni vrnil domov po večernem izhodu. Začela se je preiskava, a njegovega trupla vse do sedaj niso našli. Ker je primer miroval dvajset let, so policisti v tem času primer že zaključili.
{twitter}https://twitter.com/nzherald/status/1172303893553795076{/twitter}

Pomagala Google Maps in dron

Do preobrata je prišlo 28. avgusta letos, 22 let po izginotju, ko je policija njegovo truplo odkrila v avtomobilu, potopljenem v ribnik na območju Wellingtona.
Potopljeno vozilo je na Googlovem zemljevidu prvi opazil nekdanji prebivalec kraja. Ta je stopil v stik z znancem, ki še vedno živi v Wellingtonu. Območje je preiskal z dronom in ugotovil, da je v ribniku zares potopljeno vozilo. Odločil se je, da stik naveže s policijo, ta pa je kmalu odkrila posmrtne ostanke pogrešanega moškega.
Šerif okrožja Palm Beach je za BBC dejal, da je Moldt izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal v ribnik. "Težko je natančno določiti, kaj se je zgodilo pred toliko leti. Vse, kar vemo, je, da je William Moldt izginil pred dvaindvajsetimi leti in da so danes našli njegove posmrtne ostanke," pa je dejala tiskovna predstavnica policije Therese Barbera.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta