(FOTO) Nova družinska tragedija na območju PU Celje: Moški ustrelil partnerko, se oborožen zaprl v hišo in sodil še sebi

A.L.
15.03.2021 20:05
V Šmarju pri Jelšah se je popoldne zgodila družinska tragedija. Kot so sporočili s celjske policijske uprave, je 61-letni moški ustrelil 57-letno partnerko. Ženska je na kraju dogodka umrla, poškodbam pa je podlegel tudi storilec, ki se je po dejanju ustrelil sam.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Večer

Kot so sporočili s PU Celje, so bili o družinski tragediji obveščeni okrog 17.30. Na kraj dogodka je prišlo več policijskih patrulj, policisti in reševalci, ki so jim zaradi nevarne situacije zagotovili neprebojne jopiče, so pred stanovanjsko hišo našli žensko, ki je podlegla poškodbam.

Večer

Moški se je po streljanju oborožen umaknil v hišo, po vstopu v hišo pa so policisti našli hudo ranjenega storilca, ki se je ustrelil. Kljub hitremu nudenju pomoči je 61-letnik poškodbam podlegel, so še sporočili.

Kot smo uspeli izvedeti, so sosedje najprej slišali strele, nato krik, kmalu zatem pa policijske sirene.

Več informacij o tragičnem dogodku bodo na PU Celje podali v torek.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta