(FOTO) Pijano 76-letno voznico ustavili in ugotovili, zakaj ima poškodovan avto

ČK
03.03.2022 14:34
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
PU Murska Sobota

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so včeraj okoli 15. ure pri kontroli cestnega prometa v mestu postali pozorni na voznico osebnega avtomobila, ki je v več križiščih naredila prekršek in vozila zelo nezanesljivo.

Ko so jo ustavili, je 76-letna ženska kazala očitne znake alkoholiziranosti. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,96 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Nato pa so policisti ugotovili še, da je vozilo poškodovano po celotni levi strani in da voznica vozi po platišču kolesa. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja so ugotovili, da je zunaj naselja Martjanci trčila v kovinsko varnostno ograjo in se odpeljala. 

Zoper voznico bo na sodišče podan obdožilni predlog. Pomurski policisti dodajajo, da opažajo povečano število voznikov, ki za volan sedejo pod vplivom alkohola. Zato voznike ponovno pozivajo, naj ravnajo odgovorno in vozijo izključno trezni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta