(FOTO) Trgovci z drogo iz Vojnika v priporu: Vsi trije brezposelni, policija zasegla tudi osebne avtomobile, zunanji masažni bazen ...

Damijana Žišt Damijana Žišt
18.05.2020 14:55

Krimiminalisti so v soboto aretirali trojico iz Vojnika, ki naj bi trgovali z drogo, enemu pa so zasegli tudi za sto tisoč evrov domnevno nezakonitega premoženja, ki domnevno izvira iz trgovine z drogo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kriminalisti so med hišno preiskavo osumljenih iz Vojnika našli tudi kokain.  
PU Celje

Celjski kriminalisti so skupaj s kolegi iz generalne policijske uprave v soboto v zaključni akciji na območju Policijske uprave Celje zasegli več kokaina, amfetaminov, ekstazi​ja in konoplje, pridržali pa so tri osumljence iz Vojnika. Trojica, gre za osebe stare od 24 do 27 let, je od nedelje v celjskem priporu, je sporočila predstavnica celjske policijske uprave Milena Trbulin. Neuradno gre za brata in njunega prijatelja, pri njih pa je policija opravila hišne preiskave zaradi suma kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami.
Celjski kriminalisti so trojico, ki po naših podatkih do zdaj ni bila znana organom pregona, začeli preiskovati v začetku lanskega leta. Zoper njih so, tako Trbulinova, uporabljali klasične in prikrite preiskovalne ukrepe, v zaključni kriminalistični akciji so sodelovali tudi policijski specialci. Kriminalisti trojico sumijo, da so se združili v hudodelsko združbo z namenom trgovanja z mamili. Sodelovali so tako, da so organizirali nakup, hrambo, prevoz in prodajo večjih količin prepovedanih drog kokain, amfetamin, konoplja ter MDMA, bolj znan kot ekstazi.

Od kod naj bi osumljeni dobavljali drogo za slovenski trg, za zdaj policiji menda ni znano.
PU Celje
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta