(FOTO) V ljubljanskem nakupovalnem središču BTC prišlo do streljanja, tri osebe poškodovane

Asja Lednik
17.09.2021 14:23
Na območju nakupovalnega središča BTC so odjeknili streli, so potrdili na Policijski upravi Ljubljana. Ranjene so tri osebe, od tega sta bili dve ustreljeni, ena pa je dobila udarec.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policija na prizorišču streljanja
Luka Cjuha

Slovenske novice poročajo, da se je to zgodilo pri pokriti tržnici. Po njihovih informacijah naj bi dva moška ležala na tleh in kričala. Storilec naj bi pobegnil v belem avtomobilu, skupno pa naj bi odjeknilo šest do osem strelov. 

Luka Cjuha

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so bili okoli 13.40 obveščeni o dogodku na območju Most, v katerem so bile  poškodovane tri osebe. Po do sedaj zbranih obvestilih sta bili dve osebi poškodovani s strelnim orožjem, ena pa zaradi udarca s predmetom. Vse so odpeljali v UKC Ljubljana, nihče med njimi naj ne bi bil v smrtni nevarnosti.

Luka Cjuha

Po poročanju spletnega portala N1, naj bi eden izmed poškodovanih dobil strel v dimlje in zato ni mogel vstati. Omenjeni portal še navaja izjavo bralca, ki je bil priča dogodku, da so se obiskovalci ob strelih razbežali. 

Intervencija in aktivnosti policistov ter zbiranje obvestil na kraju še poteka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta