Klub Marina: Erotične filme za odrasle je priskrbel ljubljanski Kolosej v lasti Racmanovih podjetij

Damijana Žišt Damijana Žišt
29.06.2022 07:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Klub Marina v Ajševici pri Novi Gorici oziroma družba Cratos, ki je upravljala klub, je kar 95 odstotkov zaslužka prejela od vstopnin ženskih in moških gostov.
Klub Marina v Ajševici pri Novi Gorici oziroma družba Cratos, ki je upravljala klub, je kar 95 odstotkov zaslužka prejela od vstopnin ženskih in moških gostov.
Damijana ŽIŠT
Sodni izvedenki ekonomske stroke sta na nadaljevanju sojenja v zadevi Klub Marina, kjer na zatožni klopi sedijo trije podjetniki, Sergej Racman, Jože Kojc in Dejan Šurbek, ter nekdanja vodja kluba Vesna Ternovec, ugotovili, da je bila cena vstopnine v klub tržna in primerljiva s podobnimi klubi v Sloveniji ter da je družba Cratos, ki je omogočala delovanje kluba, večino zaslužka prejela od vstopnin v klub. Kakšni so bili dejanski stroški podjetja Cratos in drugih podjetij, ki so vsak na svoj način skrbeli za nemoteno delovanje kluba skoraj pet let njegovega delovanja oziroma njihovi dobički, ni znano, ker ... 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta