Na območju Iga: Občani pridržali moškega, ki se je nasilno vedel. Ko so ga policisti vklenili, je izgubil srčni utrip

Le.V.
04.08.2024 17:10

Policisti so moškega predali v oskrbo reševalcem. Ekipa nujne medicinske pomoči ga je odpeljala v UKC Ljubljana, od koder so sporočili, da je 40-letni moški umrl.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lisice ob prijetju
Profimedia

Iz ljubljanske policijske uprave poročajo, da so občani na Igu danes okoli 13. ure zadržali moškega, ki se je vedel neobičajno in bil nasilen. Udarjal je po več objektih in plezal čez ograje. Občani so ga prijeli in zadržali do prihoda policistov. Ti so zoper moškega zaradi nasilnega vedenja uporabili sredstva za vklepanje in ga predali v oskrbo ekipi nujne pomoči. Zaradi izgube srčnega utripa so ga reševalci na kraju pričeli oživljati, nakar so ga prepeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, od koder so kasneje sporočili, da je 40-letni moški umrl. 

Vzrok smrti še ni znan, odrejena je sodna obdukcija. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in s kriminalistično forenzično preiskavo vseh okoliščin dogodka. Policija bo v nadaljnjem postopku preverila tudi uporabo prisilnih sredstev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta