Neznanci razstrelili bankomat v Cankovi in parkomat v Murski Soboti

Elizabeta Planinšič Elizabeta Planinšič
13.04.2022 09:11

Policisti zbirajo informacije o srebrnem fordu, ki je bil opažen v Cankovi. V Mariboru vlomili v dva parkomata v garažni hiši.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na Cankovi so neznanci razstrelili bankomat.

Neznanci so ponoči v naselju Cankova, pri tamkajšnjem marketu, razstrelili bankomat. Dogodek se je zgodil okoli tretje ure zjutraj. Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, policisti na kraju opravljajo ogled in zbirajo obvestila. "V bližini je bil opažen osebni avtomobil, znamke Ford Fiesta, srebrne barve, tujih registrskih številk. Vse, ki imate koristne informacije glede vozila ali oseb prosimo, da to sporočite na telefonsko številko 113," naprošajo policisti.

Na Cankovi so neznanci razstrelili bankomat.

Danes zjutraj malo pred 7. uro zjutraj so bili pomurski policisti obveščeni o vlomu v blagajno parkomata na parkirišču ob Avtobusni postaji Murska Sobota. Gre za že drugo razstrelitev tega parkomata v obdobju nekaj mesecev. Na kraju dogodka so policisti Policijske uprave Murska Sobota, ki za neznanimi storilci zbirajo obvestila. Kot so povedali za Vestnik, več informacij trenutno o storilcih, o škodi, ki je nastala na parkomatu in o odtujenem denarju še ne morejo podati, saj še vedno poteka ogled kraja dogodka in zbiranje obvestil, prav tako ni možno potrditi, ali je razstrelitev parkomata povezana z razstrelitvijo bankomata na Cankovi.

Parkomat na parkirišču ob Avtobusni postaji Murska Sobota so sicer neznani storilci razstrelili že letos januarja, o čemer smo poročali. Takrat so odtujili blagajno z bankovci in kovanci v vrednosti okoli 800 evrov.

Neznanci so na parkirišču ob Avtobusni postaji Murska Sobota ponovno razstrelili parkomat.
Vestnik
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta