Občina Domžale: V čelnem trčenju umrl 28-letni voznik

23.09.2021 08:08
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Czr Domžale

Črna statistika prometne varnosti na naših cestah se nadaljuje. V sredo okoli 22.30 je usodno počilo v Količevem, v občini Domžale.  Trčili sta dve osebni vozili, kar je bilo usodno za 28-letnega voznika, 37-letni voznik pa se je hudo poškodoval.

Policijska uprava Ljubljana je sporočila, da je nesrečo povzročil 37-letnik. Vozil je iz smeri Radomelj proti Količevem in zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko mu je nasproti pripeljal 28-letnik. Avtomobila sta čelno trčila, mlajšega udeleženca v nesreči je po trčenju z avtom odbilo tako, da je trčil še v betonske robnike in parkirano osebno vozilo. Umrl je na kraju, življenje hudo poškodovanega 37-letnika pa ni ogroženo. V vozilu nesrečnega 28-letnika je bil tudi sopotnik, ki se v nesreči ni poškodoval.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in bodo o vseh ugotovitvah obveščali pristojno državno tožilstvo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta