Policija prosi za pomoč: Ugotovili identiteto kolesarja, še vedno ne poznajo vzroka nesreče. Imate informacije?

Va
05.07.2023 10:47

Za zdaj kaže, da je bil kolesar edini udeleženec prometne nesreče in da je bil padec lahko tudi posledica njegovega zdravstvenega stanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mesto prometne nesreče.
PU Kranj

Radovljiški policisti so bili v torek okoli 21.15 obveščeni, da je na cesti proti Lescam padel kolesar. Po podatkih, ki jih imajo, je kolesaril iz smeri Bleda proti Lescam. V klancu navzgor, v bližini križišča z Dacarjevo ulico, je padel in se poškodoval. Na kraju nesreče je zdravstveno osebje uspešno izvedlo reanimacijo in ga z reševalnim vozilom prepeljalo v UKC Ljubljana. Njegovo zdravstveno stanje je ogroženo, je sporočila policija. Kot so sporočili v četrtek, so z intenzivnim zbiranjem obvestil ugotovili tudi njegovo identiteto.

Za zdaj kaže, da je bil kolesar edini udeleženec prometne nesreče in da je bil padec lahko tudi posledica njegovega trenutnega zdravstvenega stanja. 

Ker pa policistom z do sedaj izvedenimi ukrepi še vedno ni uspelo ugotoviti vzroka in razjasniti vseh okoliščin padca kolesarja, pozivajo vse, ki bi karkoli vedeli o tem, da se oglasijo ali pokličejo na policijsko postajo Radovljica, telefon 04/537 78 00 ali na interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta