Ponoči ob cesti gorele smeti in zapuščen traktor, na pogorišču odkrili truplo

STA, A.L.
29.09.2020 12:50

Na pogorišču požara pri Gabrjah, na cesti med Dobrovo in Polhovim Gradcem, so gasilci ponoči našli mrtvo osebo. Pri ogledu kraja so policisti popoldne ugotovili, da smrt moškega ni bila posledica kaznivega dejanja. O vseh znanih okoliščinah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Pristojne službe so bile o požaru obveščene danes okoli 1.30. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje, so ob cesti Dobrova-Polhov Gradec v Občini Dobrova gorele smeti in zapuščen traktor. Požar, ki se je razširil na površino 150 kvadratnih metrov, so pogasili gasilci prostovoljnih gasilskih društev Hruševo, Dobrova, Brezje in Podsmreka.

Na pogorišču so v bližini traktorja našli preminulo osebo. Po najdbi trupla so pogorišče zavarovali, policisti pa so pričeli z zbiranjem obvestil. Zaradi razjasnitve okoliščin s tem nadaljujejo, so še pojasnili na policiji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta