Preobrat: Brat osumljenca za smrt 2-letne Danke naj ne bi umrl naravne smrti

A.L.
19.04.2024 19:29

Trupla 2-letnice še niso našli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Iskanje trupla 2-letne deklice.
Instagram/mup Srbije

Brat osumljenca za smrt 2-letne deklice Danke, ki je dan po pridržanju umrl v priporu, naj ne bi umrl naravne smrti, ugotavlja beograjski inštitut za sodno medicino. 

6. aprila je srbska policija poleg glavnih osumljencev pridržala še moška, šlo naj bi za očeta in brata enega od osumljencev, ki naj bi pomagala pri premikanju trupla. Obema so odredili 48-urno pridržanje, a je 40-letnik dan kasneje v priporu umrl. Policija je takrat sporočila, da je moškemu ponoči postalo slabo, kljub hitri pomoči pa je umrl. Da je šlo za naravno smrt je takrat potrdil tudi mrliški oglednik.

Zdaj je po poročanju srbskih medijev prišlo do preobrata. Višje državno tožilstvo v Zaječarju je odredilo obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Beogradu, ta pa je pokazala, da je pokojni 40-letnik utrpel številne poškodbe. To kaže, da ni umrl naravne smrti, pač pa zaradi številnih udarcev.

Glavni tožilec Višjega državnega tožilstva v Zaječarju trditev medijev sicer še ni potrdil.

Medtem še vedno poteka tudi iskanje trupla 2-letnice.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta