Pretep na murskosoboški urgenci: Deset vpletenih, trije poškodovani, odvržen solzivec

A.L., ČK
19.09.2019 22:07

"Malo pred 15. uro smo bili obveščeni o pretepu v Splošni bolnišnici Murska Sobota. O dogodku zbiramo informacije," je za portal Sobotainfo v četrtek povedala Suzana Rauš iz PU Murska Sobota.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Da je v popoldanskih urah prišlo do pretepa v soboški bolnišnici, vpleteni sta bili dve skupini moških, je poročal portal Sobotainfo. Dogodek so za omenjeni portal potrdili tudi v Splošni bolnišnici Murska Sobota, kjer so prav tako potrdili, da je bil v prostorih urgence odvržen solzivec. Zaradi incidenta naj bi bili tam delo prekinili za dve uri.
S PU Murska Sobota so v petek dopoldan sporočili, da so okrog 15. ure dan prej prejeli več prijav kršitev javnega reda in miru v prostorih Splošne bolnišnice Murska Sobota. Ugotovili so, da je prišlo do množične kršitve javnega reda in miru, v kateri je sodelovalo več kot 10 oseb. Trije ljudje so bili poškodovani in odpuščeni v domačo oskrbo. Pridržan ni bil nihče. 

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta