Prijateljem je dejal, da je Maddie mrtva in da je to dobro. Potem naj bi zajokal in se "zlomil"

D.Ži
08.06.2020 12:55

Madeline McCann je iz portugalskega letovišča Praia da Luz skrivnostno izginila, ko je bila stara le tri leta. Stekla je ena največjih in najdražjih iskalnih akcij v zgodovini. Bilo je več lažnih sledi in celo tožb zaradi klevetanja in podtikanja krivde.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policijski posnetek 43-letnega Christiana Brücknerja, ki ga utemeljeno sumijo, da je ugrabil in kasneje najverjetneje umoril malo Maddeleine McCann. 
Reuters

Preiskava izginotja Madeleine McCann še zdaleč ni končana in vsak dan v javnost pricurljajo nove podrobnosti. Sploh zdaj, ko Nemci trdijo, da imajo za rešetkami moškega, za katerega utemeljeno sumijo, da je deklico ubil. Gre za danes 43-letnega Nemca Christiana Brücknerja. Policija ga pozna že dolgo, bil je že med osumljenci v povezavi z izginotjem McCannove, a so ga nato izločili. Medtem je postalo jasno, da je moški posilil  72-letno žensko na Portugalskem. Preiskali so zapuščeno tovarno, v kateri je nekaj časa živel, in tam našli otroško pornografijo. 

Tudi z izginotjem 5-letne Nemke Inge G., ki je pogrešana že od 2. maja 2015, bi Brückner lahko bil povezan. 
Epa
Apartma v portugalskem kraju Praia da Luz, iz katerega je leta 2007 izginila Madeleine McCann.
Reuters
Kate in Gerry McCann upanja še nista povsem pokopala, čeprav zelo slabo kaže. Skozi leta so jima nekateri poskušali pripisati, da sta deklico ubila kar sama.
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta