Streljanje na znani hrvaški plaži: Znano je, kdo je žrtev. Je šlo za obračun med kriminalci?

A.L.
25.08.2022 10:19

Policisti so osumljenca že pridržali in ga odpeljali na zaslišanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Danes okoli 6. ure zjutraj so hrvaški policisti prejeli prijavo o streljanju v Zrćah. Po trenutnih podatkih, ki jih poročajo tamkajšnji mediji, je bil ubit mlad moški, ki je zaradi strela v glavo umrl na poti v bolnišnico. Policisti so osumljenca že pridržali in ga odpeljali na zaslišanje.

O incidentu so policiste obvestili očividci, ki so ranjenca tudi oživljali, a neuspešno. Do streljanja je prišlo pred nočnim klubom Noa, vzrok pa za zdaj še ni znan. Jutarnji list poroča, da naj bi srbski državljan streljal v črnogorskega državljana. Dnevnik.hr poroča, da je do streljanja prišlo, ko so bili v klubu še ljudje, ki so v šoku spremljali grozljivo dogajanje. Eden od očividcev je zavpil: "Ustrelil ga je v glavo!"

Priljubljena plaža v Zrćah ...
Marko Vanovšek

Dnevnik.hr je popoldne pridobil informacije, da bi lahko šlo za obračun med kriminalci, a načelnik policijske postaje Pag Željko Blaić tega podatka še ne more potrditi. Index medtem poroča, da je v incidentu umrl 38-letni Goran V., ki naj bi bil član škaljarskega klana, policija naj bi našla tudi strelno orožje, s katerim je bil ubit.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta